Haluatko kouluttautua värikonsultiksi?

Tarvitseeko tapahtumasi tai tyky-päiväsi tyylivinkkejä luentona tai tietoiskuina?

Hyppää värien maailmaan!

Ota yhteyttä suoraan BC Beauty Colorsiin!

Etsitkö värikonsulttia?

Värikonsulttimme ovat palveluksessasi ympäri Suomen!

Sinua lähimmän BC-värikonsultin yhteystiedot löydät allaolevalla haulla.

 

   Seuraa meitä somessa!

   BC Beauty Colors
   BC Beauty Colors3 kuukautta sitten
   Koulutuspäivä asiakkaan luona🍀, ihana koulutuspaikka kaikkine värikkäine lankoineen. Niin paljon värienergiaa ja upea opiskelija. On ilo saada hänetkin mukaan ”BC- perheeseen”🧡
   BC Beauty Colors
   BC Beauty Colors4 kuukautta sitten
   Ensi sunnuntaina 16.8 klo 15 alkaen on jälleen vaatekutsut täällä meillä Beautycolorsilla Kangasalla👗👕💕.
   Värejä kaikille...myynnissä myös agentuuriliikkeen näytevaatteita edullisesti.
   BC värianalyysi ja kahvitarjoilu ja ehkä saamme tälläkin kertaa kylän naisia mannekiineiksi💃.

   TERVETULOA
   BC Beauty Colors
   BC Beauty Colors4 kuukautta sitten
   Beautycolors värianalyysien parissa mennään eteläisessä Suomessa =)
   BC Beauty Colors
   BC Beauty Colors10 kuukautta sitten
   Oletko kiinnittänyt huomiota huoliteltuihin kokonaisuuksiin lehtikuvissa, artistien keikoilla tai vaikka uutistenlukijoiden ja muun tv-väen esiintymisissä? Monesti kuulee sanonaan ”no se on niissä kuvissa vaan” tai ”kaikkihan telkkarissa näyttää hyvältä”- todellisuudessa kuitenkin rankka tosiasia on se, että kameran linssi lihottaa useimmiten sen 3-6 kiloa, johon tosin voidaan vaikuttaa käytetyillä värisävyillä - vanha sanonta on "musta hoikentaa" mutta sekään ei pidä täysin paikkaansa. Toinen tosiasia on toki se, että kuvien jälkikäsittelyllä tai studion valaistuksilla saadaan paljon aikaan mutta tärkein – kaiken a ja o, ovat kuitenkin aina vaatetuksen, meikin, hiusten ja ihon harmoninen sointuminen yhdeksi silmää miellyttäväksi kokonaisuudeksi. Toisinsanoen siis oikeiden väriyhdistelmien ja värilämpötilojen löytäminen itselle tai asiakkaalle.
   Julkisuudessa esiintyvien ihmisten takana on lähes poikkeuksetta aina ammattilainen tai tiimi ammattilaisia, jotka vastaavat henkilön ulkoasusta. Tiimin muodostavat esimerkiksi kampaaja, meikkaaja ja stylisti – heillä kaikilla on koulutus valita kullekkin henkilötyypille eri väriasteikoilla parhaiten sointuvat sävyt.
   Meillä Beauty Colorsin intensiivikoulutuksissa perehdymme juuri värianalytiikkaan, värioppiin ja opimme havainnollistamaan eri väriyhdistemien ja sävyavaruuksien vaikutuksia. Koulutukset sopivat erinomaisesti kaikille, jotka ovat jo ennestään tekemisissä esimerkiksi vaatetus-, meikki-, tai kampaamoalan kanssa mutta myös heille, jotka haluavat itselleen uuden, mukavan ja asiakasläheisen työn. Meiltä päteivöityneet värikonsultit työskentelevät muun muassa vaatemyyjintä, stylisteinä, meikkaajina ja kampaajina ja ovat hakeneet koulutuksestamme syvällisempää osaamista palvella asiakkaitaan entistä paremmin. Tyylin asiantuntijoista osa on laajentanut tietotaitoaan esimerkiksi kouluttautumalla etiketit tarkkaan tunteviksi tapakouluttajiksi – osa työskentelee niin kutsutun ”leipätyönsä ohella” ja osa on täysipäiväisiä värikonsultteja itsenäisinä yrittäjinä.
   Värikonsulttina toimiminen tai värikonsultin asiakkaana käyminen ei tarkoita aina yltäkylläistä värien kirjoa, jokaisessa maailman sävyssä. Toki voimakkaat persoonat niin halutessaan voidaan ohjeistaa persoonansa mukaiseen räiskyvään pukeutumiseen mutta yhtälailla hillityissä, maanläheisissä sävyissä on paljon vaihtoehtoja, joilla voidaan vaikuttaa paljon yleiseen olemukseen. Pienillä muutoksilla värisävyissä voidaan nuhjuisesta ja väsyneestä ilmeestä muuttaa energinen, nuorekas ja huoliteltu kokonaisuus.

   Tervetuloa BC Beauty Colors koulutuksiin!
   www.beautycolors.fi
   BC Beauty Colors
   BC Beauty Colors10 kuukautta sitten
   ELÄMÄN EI TARVITSE OLLA MUSTAVALKOISTA!

   Kevään värikonsulttikoulutusten paikat täyttyvät! Olisitko sinä seuraava BC-Värikonsultti?

   Koulutamme alkuvuodesta uusia BC-värikonsultteja! 🙂 Mikäli haluat syvempää tietoutta värianalyysistä, itsellesi mainion työkalun, sekä lisätyön, ota yhteyttä niin kerromme lisää.
   BC-Värikonsultiksi kouluttaudutaan 5 päivän kestoisella intensiivikurssilla!

   Beauty Colors -menetelmällä on tehty värianalyyseja pohjoismaissa jo 35 vuotta, vuodesta 1985 lähtien. Menetelmä pohjautuu värioppiin, testijärjestelmä on selkeä ja opetus tapahtuu max. 6 henkilön intensiivikursseilla. Ihon pohjasävy ei iän tai rusketuksen myötä muutu, joten kertasijoitus värianalyysiin tuottaa hyötyä loppuiäksi. Alan ammattitaito tuottaa siis paljon iloa paitsi asiakkaillesi - myös sinulle itsellesi!

   Lisätietoja: Ritva Kössilä p. 045 845 1412
   Tutustu tarkemmin https://beautycolors.fi/koulutus-ja-kurssit/
   BC Beauty Colors
   BC Beauty Colors1 vuosi sitten
   ELÄMÄN EI TARVITSE OLLA MUSTAVALKOISTA!

   Tule meille kouluttautumaan värikonsultiksi!

   Koulutamme alkuvuodesta uusia BC-värikonsultteja! 🙂 Mikäli haluat syvempää tietoutta värianalyysistä, itsellesi mainion työkalun sekä lisätyön, ota yhteyttä niin kerromme lisää.
   BC-Värikonsultiksi kouluttaudutaan 5 päivän kestoisella intensiivikurssilla!

   Seuraava kurssi alkaa heti ensivuoden alussa tammikuussa maanantaina 6.1., loput kurssipäivät sovitaan osallistujien kanssa yhdessä.
   Beauty Colors -menetelmällä on tehty värianalyyseja pohjoismaissa vuodesta 1985 lähtien. Menetelmä pohjautuu värioppiin, testijärjestelmä on selkeä ja opetus tapahtuu max. 6 henkilön intensiivikursseilla. Ihon pohjasävy ei iän tai rusketuksen myötä muutu, joten kertasijoitus värianalyysiin tuottaa hyötyä loppuiäksi. Alan ammattitaito tuottaa siis paljon iloa itselle ja asiakkaille!

   Lisätietoja: Kati Vasell, p. 040 7569720 tai Ritva Kössilä p. 045 845 1412. Kannattaa tsekata myös tarkempi kuvaus koulutuspäivien sisällöstä toimivatyyli.fi sivuilta tai https://beautycolors.fi