Luota värien taikaan! Näytä säteilevältä joka päivä!

Beauty Colors värianalyysi

Näytä säteilevältä ja elinvoimaiselta

 

Värianalyysi antaa edullisen kasvojenkohotuksen. Oikeat sävyt korostavat parhaita piirteitäsi ja häivyttävät epäedullisina pidettyjä ulkoasun ominaisuuksia.

Analyysin opastuksella saat varmuutta valintoihisi; vaatteet, asusteet, silmälasit… Kun värityksesi on tiedossa ja oikein, sointuvat vaatteesi ja assessoriasi Sinuun ja tyyliisi!

Värejä rohkeille, myös hillityille persoonille

 

Kaikkien vuodenaikojen värikartoista löytyy neutraaleja ja värikkäitä vaihtoehtoja; omastasi voit valita persoonallisuuteesi sopivan paletin. Käyttämällä oman värikarttasi värejä näytät luonnollisemmalta ja nuoremmalta. Olosi on itsevarmempi. Meikkaavat huomaavat eron myös ilman meikkiä.

Lempiväri ei välttämättä ole pukevin vaihtoehto. Väärät sävyt vanhentavat, jyrkentävät ilmettä, tekevät ihon kalvakkaaksi, harmaaksi tai nostattavat vääriä väriheijastumia ihollesi, korostavat epäpuhtauksia, couperosaa jne. Esim. musta väri sopii ainoastaan talvi-ihmisille!

Mihin värianalyysi perustuu?

 

Iholla on oma pohjaväri, joka ei päivettyessä tai iän myötä muutu. Kerran tehtynä värianalyysi antaakin elinikäisen väriohjeistuksen!

Amerikassa 1960 kehitettyä, auktorisoitua, sävytarkkaa Beauty Colors värianalyysia on käytetty Suomessa 1985 lähtien. Beauty Colorsin 700 kankaista sävymallia on jaettu kellertävään ihopohjaan sopiviin lämpimiin kevään tai syksyn väreihin ja siniseen ihopohjaan sopiviin viileisiin talven tai kesän väreihin.

Miksi Beauty Colors?

 

Olemme toimineet Suomessa jo neljättä kymmennettä vuotta. Pohjoismaalaisten hillitty olemus on näiden vuosien saatossa integroitunut osaksi Beauty Colors värianalytiikkaamme unohtamatta räväkempiä persoonia.

Meille on tuttuja pohjoisen pallonpuoliskon ihotyypit, ihmisten luontaiset sävymaailmat, samoin kuin pukeutumisessa ilmaston vaatimukset.

Me ymmärrämme kotimaisten asiakkaiden tarpeet!

Värianalyysin sisältö

 

Värianalyysin kesto naisilla noin kaksi tuntia, miehillä noin tunnin.

Värianalyysi pitää sisällän:

  • Sävytarkka monitasoanalyysin
  • Lyhyt tyylikonsultointi: vaatteet, asusteet, hiukset
  • Oma henkilökohtainen värikartta heti mukaan
  • Meikki- ja sävyopastus soveltaen Beauty Colors- menetelmän värivuodenaikoja

Ole ainutlaatuinen

 

Tyyli on hyvin yksilöllinen asia, jota muovaa oma persoonallisuutesi. Elämäntyyli, piirteet ja muodot. Beauty Colors tyylikonsultti opastaa Sinua löytämään oman tyylisi, jossa viihdyt ja tunnet olosi itsevarmaksi. Ollen samalla tyylikäs selviytyjä muodin virtauksissa.

Värianalyysin avulla löydät pukevat värit ja tyylianalyysilla viimeistelet itsetuntemuksesi! Näillä opastuksilla osaat korostaa parhaita puoliasi ja häivyttää epäedullisia – vaikutat ja vakuutat!

Ulkoasu osana omaa persoonaa

Beauty Colors tyylianalyysi

Olitpa sisimmässäsi oman tiesi kulkija, boheemi, tai timantinkova businesspukeutuja, on Beauty Colors- tyylianalyysi kehitetty palvelemaan Sinun tarpeitasi. Asiantuntijamme auttavat Sinua rakentamaan omaa henkilöbrändiäsi ja minääsi pukeutumisen ja ulkoasun kautta.

Beauty Colors tyylianalyysi kestää noin kaksi tuntia ja se sisältää konsultoinnin oman persoonallisuutesi määrittelemiseksi.

Analyysissä käydään läpi vartalo, kasvot, hiukset, kävely, ryhti, asut, asusteet ja värikosmetiikka. Mukaasi saat henkilökohtaisen, kirjallisen oppaan. Haluatko olla tyytyväinen ulkoasuusi? Varaa aika Beauty Colors  tyylianalyysiin!

Ei enää virhehankintoja, vaan juuri Sinulle sopivat vaatteet, silmälasit, hiukset… juuri ne, joissa tunnet olevasi oma itsesi!