Olet ainutlaatuinen!

Tyyli on hyvin yksilöllinen asia, jota muovaa oma persoonallisuutesi. Elämäntyyli, piirteet ja muodot. Beauty Colors tyylikonsultti opastaa Sinua löytämään oman tyylisi, jossa viihdyt ja tunnet olosi itsevarmaksi. Ollen samalla tyylikäs selviytyjä muodin virtauksissa.

Itseään voi kehittää monella tavoin voidakseen hyvin ja ollakseen parhaimmillaan. Pidetään huolta terveydestä ja kunnosta sekä opiskellaan uusia asioita, jotta elämä maistuisi hyvältä ja menestyttäisiin. Miksipä et satsaisi myös analyyseihin?

Värianalyysin avulla löydät pukevat värit ja tyylianalyysilla viimeistelet itsetuntemuksesi! Näillä opastuksilla osaat korostaa parhaita puoliasi ja häivyttää epäedullisia - vaikutat ja vakuutat!

Tyylianalyysi

Beauty Colors tyylianalyysi kestää noin kaksi tuntia ja se sisältää konsultoinnin oman persoonallisuutesi määrittelemiseksi.

Analyysissä käydään läpi vartalo, kasvot, hiukset, kävely, ryhti, asut, asusteet ja värikosmetiikka. Mukaasi saat henkilökohtaisen, kirjallisen oppaan. Haluatko olla tyytyväinen ulkoasuusi? Kysy aikaa tyylianalyysiin. lähimmän konsulttisi löydät yhteystiedoista.

Ei enää virhehankintoja, vaan juuri Sinulle sopivat vaatteet, silmälasit, hiukset... Joissa tunnet olevasi oma itsesi! - Simply the best!

Neuvomme, miten korostat parhaita puoliasi

BEAUTY COLORS,

yhteystiedot

Sivuston suunnittelu ja toteutus © Mainostoimisto Disaineri